GEZOCHT: HANDIGE BOUWERS!

YOUNG MEDICAL B.V. - AMERSFOORT

Het Bedrijf

Young Medical B.V. is een modulair bouwbedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg. In samenwerking met internationale innovatieve ondernemingen biedt Young Medical tijdelijke en permanente facilitaire oplossingen voor de operatiekamers, afdelingen diagnostiek en laboratoria van ziekenhuizen en klinieken in binnen- en buitenland.

 

In haar fabriek in Amersfoort bouwt Young Medical haar modules 80% klaar af. Daarna worden de modules afgezeild en klaargemaakt voor transport. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming worden de modules geplaatst en af-gemonteerd. Het gebouw kan vervolgens binnen een termijn van enkele weken in gebruik genomen worden. De overlast voor het ziekenhuis wordt met deze bouwmethode tot een minimum beperkt.

 

Young Medical B.V. heeft een vloot gebouwen ter beschikking voor verhuur. Deze gebouwen worden regelmatig tijdelijk ingezet op plaatsen waar verbouwingen plaatsvinden of waar een tijdelijke behoefte is aan een verhoogde functionele capaciteit. Daarnaast bouwt Young Medical permanente oplossingen, geheel volgens wens van de klant. Young Medical heeft vaste medewerkers in dienst op kantoor en in de werkplaats. Tijdens projecten wordt de uitvoerende capaciteit opgeschaald door middel van een flexibele schil.

De Baan

Jij gaat bouwen aan onze modules! Samen met een klein team van zo’n tien mensen ga je in onze werkplaats aan de slag. Er moeten wanden gezet worden, vloeren afgewerkt, kabels getrokken en stopcontacten gemonteerd. Je hebt een brede interesse voor het bouwen van ruimtes, je bent netjes en werkt precies.

Onder de directe begeleiding van een ervaren timmerman krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je bent erop gefocust beter te worden in wat je doet en bent niet bang om fouten te maken.

 

Na een korte ‘start-up’ in de fabriek ga je aan de slag. We werken elke dag van 07:00 tot 15:45. Onze productielocatie is gelegen aan de Hardwareweg in Amersfoort. We zijn een jonge organisatie en staan open voor goede nieuwe ideeën of werkwijzen. 

 

Graag willen we dat je over de volgende zaken beschikt:

  • Enige achtergrond in de bouw, ervaring en interesse;

  • Specifieke ervaring binnen de modulebouw is een pré;

  • Je hebt kennis van basismaterialen;

  • Je bent proactief, enthousiast en iemand die zich thuisvoelt in een team;

  • Je hebt goede communicatieve eigenschappen.

Wat wij bieden
  • Een mooie parttime of fulltime baan, binnen een leuk team bij een groeiende onderneming;

  • Een goed salaris om gemakkelijk rond te komen (óf wat bij te verdienen) en leuke dingen te kunnen doen;

  • Een prettige werkplek aan de Hardwareweg in Amersfoort;

  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met de mogelijkheid tot het volgen van cursussen.

 

Ben jij benieuwd hoe de ziekenhuizen van de toekomst gebouwd worden? 

Zin om een kop koffie te komen drinken en direct te zien hoe we te werk gaan? 

Geïnteresseerd in de bovenstaande (bij)baan? 

Neem contact op met Yannick van Liefland 06-10055537, yannick@young-medical.com.

Hardwareweg 11

3821 BL Amersfoort

The Netherlands

T: +31(0)33-7600700

  • LinkedIn Social Icon